Tilbage
Ingefær småkager

Ingefær småkager

Min oldemors opskrift

Ingredienser

  • 250 gr. hvedemel
  • ½ tsk. natron
  • ½ tsk. nelliker
  • 1 tsk. ingefær
  • 100 gr. økologisk smør
  • 1 spsk. hakkede mandler
  • 250 gr. rørsukker
  • 1 æg
  • 10 gr. gær
  • ½ spsk. fløde

Instruktioner

  1. Mel, natron, nelliker og ingefær sigtes sammen.
  2. Smørret smuldres heri.
  3. Æg og sukker piskes skummende.
  4. Gær og fløde røres sammen.
  5. Det hele æltes godt sammen.
  6. 6 stænger på 2 plader. (Flyder meget ud)
  7. 15-20 minutter ved 160 grader.
  8. Skæres i små stykker.
  9. Tørres eventuelt mere i ovnen.
Gothenborg | Gothenborgvej 3, 8653 Them  | Tlf.: 20 43 80 14 | lone@gothenborg.dk
Landkøkken   *     Gårdbutik