Tilbage
Aromatisk rødkålsgarniture

Aromatisk rødkålsgarniture

Ingredienser

  • 600 g. snittet rødkål
  • ¾ dl. eddike
  • Kogende vand
  • 25 g. smør
  • Revet skal af 1 økologisk appelsin
  • Saft af 2 appelsiner
  • 2-3 spsk. farin
  • Salt & peber
  • Hakkede hasselnødder

Instruktioner

  1. Læg den rå snittede rødkål i en skål. Eddike og kogende vand hældes ned i skålen til det dækker. Lad det stå i 10 min.
  2. Dryp herefter kålen af og svits det i smør i en gryde. Tilsæt farin, appelsinskal og skaft.
  3. Kålen koges mør i 25-45 min. afhængig af tykkelsen på kålen.
  4. Smag til med salt og peber, samt evt. mere farin.
  5. Server kålen enten varm eller kold med hakkede hasselnødder på toppen
Gothenborg | Gothenborgvej 3, 8653 Them  | Tlf.: 20 43 80 14 | lone@gothenborg.dk
Landkøkken   *     Gårdbutik