Tilbage
Pærechutney med løg og figner

Pærechutney med løg og figner

Ingredienser

  • 1 løg skåret i tynde både
  • ½ finthakket rød chili
  • 500 g. modne pærer skåret i både
  • 100 g. tørrede frugt (figner, abrikoser el.lign.) skåret i strimler
  • Saft fra 1 økologisk appelsin
  • 200 g. rørsukker
  • 1 dl. æblecidereddike
  • Havsalt salt og friskkværnet peber

Instruktioner

  1. Klargør alle ingredienserne og kom dem derefter i en gryde.
  2. Lad chutneyen simre ved svag varme i 20-30 min. Rør i chutneyen undervejs.
  3. Smag chutneyen til med salt og peber, samt surt og sødt.
  4. Hæld chutneyen på skoldende glas og luk til med det samme.
Gothenborg | Gothenborgvej 3, 8653 Them  | Tlf.: 20 43 80 14 | lone@gothenborg.dk
Landkøkken   *     Gårdbutik