Økologiske ænder fra Gothenborg

Gothenborg Anden - så bliver din Julesteg ikke bedre!

Gothenborganden fik seks stjerner (ud af seks mulige) da Suhr Husholdningsskole i 2009 smagstestede juleænder. Den gode smag bygges op gennem 14 uger, hvor ænderne langsomt og naturligt vokser sig sunde og velnærede ude i deres naturlige miljø på Gothenborgs marker med kløvergræs på menuen, plads til at røre sig og vand til at rense fjerdragten i. 
 
Gothenborg Anden er en krydsningsand mellem den hvide landand og moskusanden. 
 
Den får topkarakter af kokke landet over og Gothenborgs ejer, Lone Hedegaard, mener den er helt speciel fordi: ”Den har det perfekte fedtlag, og så har den det lidt mørkere kød som kendetegner moskusanden. Den har en helt fantastisk smag og kødstruktur, som den får lov til at bygge op gennem 14 uger på græs, hvor ænderne langsomt og naturligt vokser sig sunde og velnærede. Jeg tror folk kan smage, at de ikke har levet tæt i en stald, men har gået frit rundt på vores grønne marker”
 
Gothenborg ænderne vejer mellem 2,8 og 3,6 kilo, så der er oftest kød nok i en enkelt fugl. 
 
Den gode smag fremhæves allerbedst med langsom stegning ved svag varme i 3-4 timer, så er kødet saftig mørt og smelter næsten på tungen.

Gothenborg fjerkræ er ægte frilandsopdræt - flot kødfylde og ægte ren smag af fjerkræ, som i de gamle dage. 

Du kan købe ænderne i vores gårdbutik, direkte til døren eller hos vores forhandlere over hele landet.
 
 
 
 
 
 
Gothenborg | Gothenborgvej 3, 8653 Them  | Tlf.: 20 43 80 14 | lone@gothenborg.dk
Landkøkken   *     Gårdbutik