Billetbestilling

Foredrag med Inge Svane, SE-traumeterapeut - torsdag den 16. november kl. 18.30-21.30

Torsdag den 16. november 2017, kl. 18.30 - 21.30
Billetprisen er 150,- kr.
 
Traumer og PTSD er ikke en livstilddom
Mange siger at traumer og PTSD er noget du skal leve med resten af livet, men får du den rette behandling, kan du lære at leve et liv uden at være i alarm. Mange har opgivet og lært at leve med deres fysiske/psykiske symptomer
Aftenen indeholder følgende:
  • Hvad er traumer og PTSD
  • Demo af behandlingen SE
  • Konkrete øvelser, du selv kan anvende, når du føler dig overvældet, der kan hjælpe med at skabe ro og balance i din krop
  • Tid til spørgsmål og dialog, omkring hvad du har brug for at vide og spørge ind til
Læs mere www.better-flow.dk
Da jeg var en lille pige på ca. 5 år så jeg for første gang min mor blev kørt væk med ambulancen – jeg husker jeg sad i køkkenvinduet og kiggede ud – jeg kunne ikke se min mor eller ambulancen, men jeg vidste den kom efter hende. Hvor min far var husker jeg ikke. Jeg ser bare mig selv sidde og kigge ud og mærker smerten i kroppen. Mange detaljer er væk af min hukommelse, men kroppen husker og mærkes ubehageligt. Jeg har mange eksempler fra min barndom, hvor jeg i dag ved jeg har fået et traume.
 
Jeg havde aldrig tænk på, min krop bar på så meget fra dengang, før jeg påbegyndte min terapeutiske uddannelse på Kempler instituttet. Jeg husker første dag jeg sad på uddannelsen og vores underviser fortalte at vi skulle forvente det blev hårdt psykisk. Jeg tænkte hvad skal jeg arbejde med, udover at jeg havde mistet min far i en ung alder? Da det blev min tur i runden, steg min puls og jeg kunne mærke en knude i mave, da jeg skulle fortælle kort om mig selv
 
Jeg er vokset op med en mor som var meget syg pga. gigt, kræft og ”dårlig nerver” som man kaldte det dengang. (I dag kalder vi det angst og depression) I min familie blev ting talt om bag en lukket dør og når døren åbnede, vidste jeg bare at der ville ske noget som jeg ikke blev inddraget i. Ofte var min mor væk uden jeg vidste hvorfor og min far gik rundt hjemme og var trist. Min ældste storesøster og hendes mand blev mine bonusforældre.
 
Hvad har haft stor betydning og stadig har for mig i dag. Jeg arbejdede med min historie i terapi over mange gange – men jeg kunne ikke slippe kontrollen og jeg oplevede stadig at min krop gik i alarm uden grund. Jeg reagerede voldsomt og mistede overblik. Jeg gik i et følelses flashback som betyder at jeg reagerede følelsesmæssigt på noget gammelt i mit nervesystem og ikke i forhold til det jeg oplevede i situationen.
 
 
Min KROP havde brug for hjælp men hvordan?
 
Da jeg senere i mit liv står midt i en svær livskrise på grund af en skilsmisse, kommer min redning til at få kontakt til kroppen. Jeg startede op på en uddannelse i Somatic Experiencing, der er en metode til at arbejde kropsligt med de oplevelser jeg bar på fra min barndom, samt den livskrise jeg stod midt i.
 
Det blev en ændring for mig personligt og i mit faglige liv, som jeg gerne vil dele med dig som måske går med et traume i kroppen eller som kender nogen, der har brug for hjælp til at levet livet igen…
 
Det er et personlig og fagligt foredrag der gir dig indsigt og forståelse i hvad traumer er og hvordan du bedre kan forstå din egen krops signaler samt hvordan du kan hjælpe din krop til at blive tryg igen. Du vil se mig arbejde direkte med SE behandling, hvor jeg vil forklare hvad der sker undervejs. Det hele afrundes med konkrete øvelser du selv kan anvende, når du får behov for det.
 
Lidt fakta om mig: Jeg hedder Inge Svane, er 46 år og mor til 3 dejlige børn. Jeg blev for nogle år tilbage skilt fra mine børns far, men har siden fundet lykken igen med en ny mand. Jeg bor på landet, hvor der er højt til himlen og ligeledes god plads til at drive min klinik.
 
I de sidste 22 år har jeg arbejdet med børn, unge, voksne og familier både i offentlig og privat regi. I 2013 blev jeg uddannet SE-terapeut og har siden arbejdet som selvstændig med bl.a. terapi og traumebehandling.
 
Jeg afholder foredrag og kurser om traumer både i forhold til børn og voksne.
 
♣ År 2014 Tilknyttet SE-uddannelsen i Danmark som assistent
♣ År 2013 – Selvstændig klinik
♣ År 2013 – Certificeret SE-terapeut,
♣ År 2008 – Uddannet som familierådgiver, terapeut samt supervisor på Kempler instituttet
♣ År 2000 – Grunduddannelsen som pædagog
150,00 DKK
stk.
Foredrag med Inge Svane, SE-traumeterapeut - torsdag den 16. november kl. 18.30-21.30
Gothenborg | Gothenborgvej 3, 8653 Them  | Tlf.: 20 43 80 14 | lone@gothenborg.dk
Landkøkken   *     Gårdbutik