Billetbestilling

Foredrag med Gitte Hornshøj - Takt og tone - med plads til unoder - torsdag den 8. februar 2018, kl. 19.00-21.00

Gitte Hornshøj er en uhyre populær foredragsholder. Med sine markante foredrag om kunsten at omgås andre mennesker, nyder hun stor efterspørgsel. Dette skyldes ikke mindst hendes humor og tilgang til den gode dialog mellem os mennesker. I en tid hvor autoriteten og den gode dialog bliver udfordret, er mange arbejdspladser særdeles glade for de retningslinjer nutidens Emma Gad sætter i scene.
Gitte Hornshøj har opførsel som speciale med rødder til Emma Gad og andre. Oplev et humørfyldt foredrag med masser energi og bid. Gitte Hornshøj mener, at de der både nu og i fremtiden forstår sig på de synlige og usynlige spilleregler i samvær med andre opnår større succes og frem for alt større livskvalitet.
 
Lidt om Gitte:
Sammen med sin mand har Gitte Hornshøj tidligere drevet gourmet restaurant i Herning og driver fortsat, fest og kursusvirksomhed hjemme på slægtsgården i Jelling, hvor bl.a. vin og kunstudstillinger optager det travle par. I offentligheden kender vi Gitte som klummeskribent og brevkasseredaktør for en række medier. Ligeledes har Gitte Hornshøj ved adskillige lejligheder været benyttet på tv. Gitter har skrevet bøgerne, ”Respekt! – Takt og tone og kunsten at omgås andre mennesker” og ”Børn, børn, børn” skrevet med Anne Mette Rasmussen.
Gitte Hornshøj blogger i dag om mangt og meget på Midt-i-a-ræs og på AOF bloggen, Folkesvinget. Derudover er hun engageret i advisory arbejde for bl.a. Bankrådet, FOF og Code of care.
De senere år har Gitte koncentreret sig om sine foredrag – både for det private og offentlige erhvervsliv, kulturelle institutioner og organisationer, der alle har brug for at optimere dialogen – både internt blandt medarbejdere og ledere, og eksternt ift. kunder.
250,00 DKK
stk.
Foredrag med Gitte Hornshøj - Takt og tone - med plads til unoder - torsdag den 8. februar 2018, kl. 19.00-21.00
Gothenborg | Gothenborgvej 3, 8653 Them  | Tlf.: 20 43 80 14 | lone@gothenborg.dk
Landkøkken   *     Gårdbutik