Gothenborgs festmenuer

Forretter

  1. Lakserilette serveret med årstidens grønt og sprødt                              90,-
  2. Gothenborgs store tartelet med fjerkræ & asparges                              90,-
  3. Smagfuld hjemmelavet fiskesuppe med urter og brød                           90,-
  4. Tapastallerken med egne og lokale specialiteter                                   105,-

Hovedretsbuffet                                                                        

  • Gothenborgs langtidsstegte Skovkylling
  • Confiterede andelår
  • To lækre, sæson salater (se eksempler nedenfor)
  • Ovnbagte eller dampede kartofler med urter
  • Sauce
  • Rustikke flutes med gårdens urtesmør
Pris:                                                                                                                   255,-
Tillæg for ekstra kød til buffet (fx kalv, lam)                                                         50,-
Tillæg for ekstra salat                                                                                          25,-
 

Desserter

  1. Hvid chokolade Creme Brûlée serveret med sorbet og marineret frugt   90,-
  2. Gothenborgs chokoladekage med is, syltet og frisk frugt, samt sprødt   90,-
  3. Nøddemarzerin med is, karamel/chokolade, samt frisk frugt                   95,-
  4. Osteplanke med gårdens hjemmelavede specialiteter                            95,-
Der er mulighed for dessertbuffet - spørg for pris. 
 

Aftensmad/Skrub af mad

  1. Pålægs- og ostebord med friskbagt flutes samt dip og dyp                    70,
  2. Gothenborgs fjerkræsdeller med kartoffelsalat og brød                          65,
  3. Mild, cremet suppe med dukkah og flutes                                               60,-
  4. Æggekage med fjerkræsbacon syltede rødbeder & rugbrød                  70,-
Gothenborg | Gothenborgvej 3, 8653 Them  | Tlf.: 20 43 80 14 | lone@gothenborg.dk
Landkøkken   *     Gårdbutik