Livets store fester

Gothenborg er stedet der sætter de perfekte rammer, hvad end det drejer sig om fødselsdage, familiefester, bryllupper, konfirmationer eller begravelseskaffe. Med de naturskønne, autentiske omgivelser og rustikke lokaler er der mange muligheder, for at skabe den optimale ramme til dit arrangement. Stemningen er landlig og gammeldags, men hvor komfort og faciliteter er moderne og professionelle.

Gammeldags hygge, moderne komfort


Gothenborg har tre hyggelige festlokaler: Pejsestuen, skolestuen og panoramastuen.
Se vores hyggelige lokaler her.

Det kreative landkøkken


Maden på Gothenborg nærer både krop og sjæl. Landkøkkenet overrasker med kreative anretninger og gennemtænkte menuer, der smager, glæder og understøtter dagens formål.
Læs mere om det kreative landkøkken her.

Depositum

Ved endelig bestilling af festlokale på Gothenborg betales et depositum på 3500,-. Depositum fungerer som gensidig bekræftelse på bookingen, og reservationen er dermed først gældende, når beløbet er modtaget. 
Dette beløb modregnes naturligvis den endelige regning.

Transport


Har man brug for transport til og fra Gothenborg samarbejder vi med Silkebus.

 

Særlige ønsker

På Gothenborg er vi altid åben for at gå i dialog med dig om netop dine ønsker. Gothenborg er stedet for stort set alt kan lade sig gøre, hvad enten du ønsker at leje et af vores lokaler eller komme med på en workshop i vores store, flotte landkøkken. Ring endelig til os for at høre nærmere!
Gothenborg | Gothenborgvej 3, 8653 Them  | Tlf.: 20 43 80 14 | lone@gothenborg.dk
Landkøkken   *     Gårdbutik