Gothenborg menu - Ud af huset

Forretter

  1. Fiskeanretning med fisk fra Katrinedal                                                80,
  2. Gothenborgs cæsarsalat                                                                     80,
  3. Pastasalat med laks, rejer og urtecreme                                             80,-
  4. Mini crossainer med kyllingesalat                                                       80,-
  5. Tapastallerken med egne og lokale specialiteter                                90,-

Hovedretsbuffet

  • Gothenborgs langtidsstegte Skovkylling
  • Gothenborgs rosastegte andebryst
  • To lækre, sæson salater
  • Nye, bagte kartofler med urter
  • Sauce
  • Rustikke flutes
Pris:                                                                                                               205,-
Tillæg for ekstra kød til buffet (fx kalv, lam)                                                    50,-
Tillæg for ekstra salat                                                                                     25,-

Desserter

  1. Konfektchokoladekage med vaniljeis & jordbær/rabarber                   75,
  2. Islagkage med to slags is, frugt og sprødt                                           80,-
  3. Ost med surt, sødt og sprødt                                                               80,-
  4. Dessertbuffet med variation af tapasdesserter                                    85,-
    Aftales nærmere med Gothenborgs Konditor

Aftensmad/Skrub af mad

  1. Pålægs- og ostebord med friskbagt flutes                                           60,-
  2. Tarteletter med Gothenborg kylling og frisk asparges                         60,-
  3. Gothenborgs fjerkræsdeller med kartoffelsalat og brød                      55,-
 
Gothenborg | Gothenborgvej 3, 8653 Them  | Tlf.: 20 43 80 14 | lone@gothenborg.dk
Landkøkken   *     Gårdbutik