Økologisk Høstmarked 3. og 4. september kl. 10-16

Det er med allerstørste glæde vi igen åbner dørene til økologisk høstmarked på Gothenborg den 3. og 4. september kl. 10-16. Aktiviteter og mad rundt på hele gården. Kom til en dejlig dag på landet. Mere info følger.   Aktiviteter incl. parkering50,- pr. bil

Surdejskursus med Lone Hedegaard den 21. eller 22. september – kl. 17-20

Tag med Lone Hedegaard i vores økologiske Landkøkken og lær og bag et godt surdejsbrød. Lone Hedegaard er medstifter og direktør på den økologiske bondegård Gothenborg ved Silkeborg. Lone har erfaring indenfor ernæring og sundhed og er uddannet kostvejleder. Hun vil på dette kursus tage dig med helt ned og nørde forskellige kornsorter og deres

Mortensaften på Gothenborg

Mortensaften fejeres traditionen tro hvert år på Gothenborg. 10. november 2022 Vi starter kl 18.30 og slutter kl 21.30 Bestil bord her.

Økologisk Skovkylling til 3 dage

Vores økologiske skovkyllinger er store og flotte, og kan give mad til flere dage. Se med her hvordan: Dag 1: Helstegt kylling Tag den hele kylling og gnid den i f.eks. kryddersalt fra vores landkøkken. Læg den i et ovnfastfad eller i en gryde med låg med lidt olie og vand eller endnu bedre lidt

Surdejs rugbrød

Et hjemmelavet rugbrød er både meget sundere og billigere end dem du køber i supermarkedet. Her på Gothenborg bager vi et godt smagfuldt rugbrød – syntes vi selv. Vi Håber du har lyst til at bage med. Denne opskrift giver 2 store rugbrød. Du kan enten vælge at fryse den ene, eller halvere portionen, hvis

Filopakker med kyllingehjerter

Filopakker med kyllingehjerter med blå ost og æbler Du skal bruge 4 Gothenborg kyllingehjerter1 spsk. smør1 fed hvidløg1 pakke firkantet filodej (kan købes i diverse asiatiske shops)40 g blå skimmelost, f.eks. gorgonzola, roquefort, thise blue eller le bleu. 1 æble i små tern 1 dl mørk øl Sådan gør du Maizena og vand blandet sammen Rens hjerterne for blodrester

Ande/kyllingelevermousse

Ande/kyllingelevermouse med sprød rugbrødskiks Du skal bruge Ande/kyllingelevermouse  300 g Gothenborg kyllinge- eller andelever1 spsk. smør3-4 kviste timian 3 spsk. cognacsalt og peber4 spsk. creme fraiche1 spsk. vand1 ½ persillerod 2 spsk. frisk revet peberrodSaft og skal fra ¼ appelsin1 spsk. olieSalt og peber  Sprød rugbrødkiks (To tapas-anretninger pr. mand)2 skiver rugbrød1 tsk olivenolieSalt    Sådan gør

Andevinger som hotwings

Kødfulde andevinger fra Gothenborg er meget velegnet til supplement til andestegen eller bare stegte andevinger til en dejlig middag.  De smager fantastisk! Del den hele andevinge i 3 dele. Den yderste spids kasseres.De 2 andre dele gnides med salt og lægges i et ildfast fad.Hæld fond eller fedt ved og steg dem i 4-5 timer ved

Stegevejledning Gothenborg and

Vores gode økologiske ænder er opdrættet under åbent himmel, med frisk græs og kløver at hygge sig med. Vi vil gerne have du bruger tid på at tilberede din and, ligesom vi har brugt tid på at opdrætte den. <3 Tø anden langsomt op i køleskabet, gerne i 2 dage, og steg den i oven

Grillet økologisk andebryst

Sommeren er over os, og vi kunne ikke selv modstå tanken om et sprødt grillet andebryst på grillen. Det gik – hvis vi selv skal sige det; mægtigt godt! Sprødt på skindet og rosa i midten. Skåret tyndt, på en sprød frisk fyldig salat, med et godt surdejsbrød til – så skal vi ikke bede

Ande/kyllingelevermousse

Ande/kyllingelevermouse med sprød rugbrødskiks Du skal bruge Ande/kyllingelevermouse  300 g Gothenborg kyllinge- eller andelever1 spsk. smør3-4 kviste timian 3 spsk. cognacsalt og peber4 spsk. creme fraiche1 spsk. vand1 ½ persillerod 2 spsk. frisk revet peberrodSaft og skal fra ¼ appelsin1 spsk. olieSalt og peber  Sprød rugbrødkiks (To tapas-anretninger pr. mand)2 skiver rugbrød1 tsk olivenolieSalt    Sådan gør

Læs mere...