Stegevejledning Skovkylling

Vores gode økologiske Skovkylling er opdrættet under åbent himmel, med frisk græs og kløver at hygge sig med. Vi vil gerne have du bruger tid på at tilberede din Skovkylling, ligesom vi har brugt tid på at opdrætte den. <3 Tø kyllingen langsomt op i køleskabet, gerne i 2 dage, og steg den i oven

Lemon curd

Alle elsker det! Vi er ikke bange for at dele vores efterspurgte opskrift på lemon curd. Mange har nok smagt denne til vores weekendsbrunch, hvor køkkenchefen ofte serverer den på en cheesecake – MUMS! Den her opskrift giver dig et par glas af den lækre curd. Brug den på kager, brød, boller eller hvad du

Rosastegt andebryst & langtidsstegte andelår

Her kommer Gothenborgs opskrift på saftigt andebryst og lækre langtidsstegte andelår. Hvis du syntes at en hel and er for meget, eller at det er svært at ramme perfekt stegning, så serverer Gothenborg her sine gode opskrifter på bryst og lår. Rosastegt bryst og langtidsstegt lår

Gothenborgs æbleskiver

Grundet stor efterspørgsel, løfter vi nu sløret for vores æbleskiveopskrift. Da vi laver æbleskriver i store portioner på Gothenborg, så får i den uredigeret – så er der også lidt til fryseren og de uventede julegæster. 1 liter ymer 500 g. hvedemel 4 æg 2 tsk. salt 4 tsk. sukker 3 tsk. natron Du starter

Stegevejledning Kalkun

Det kan være virkelig vanskeligt at ramme den perfekte mørhed når man tilbereder en hel kalkun. Timing og temperatur er alt! Det kan sagtens lade sig gøre at stege en så stor fugl til perfektion derhjemme. Her giver vi dig nogle tips med på vejen. God fornøjelse – og velbekomme 🙂 Stegevejledning Kalkun

Stegevejledning Gothenborg gås

En gås skal som meget andet fjerkræ have tid og den rette temperatur. Risikoen når man steger et helt dyr, er at det yderste kød udenpå bliver tørt og kedeligt i processen. Indstil dig på at ovnen skal varme køkkenet godt op i løbet af dagen. Dertil kommer fornøjelsen af duften som spreder sig. God

Julemiddagen med helstegt and

Måske skal det være som det plejer. Måske skal I prøve noget nyt? Vi har lavet et bud på en rimelig traditionel juleand med tilbehør, som I er velkomne til at prøve af – hvis familien er med på ideén? Den består af andesteg med rødkåls garniture, krydret æblemos og pigeonæbler med nøddefyld Glædelig jul