Fjeldets guld. De toparomatiske gule bær, der vokser på hemmelige steder på fjeldet. Vi har tilføjet en smule syre og sukker, så den kan den gå direkte på enhver dessert, på ost, eller direkte på ristet brød. Den kan forstås som en marmelade, som en coulis eller indgå i en marinade eller dressing. De norskkyndige vil kunne lave rømmegrød og bruge den. Vi advarer – den er vanedannende! Sanket i Sverige, da multebærret nærmest ikke findes i Danmark.
Indhold: Multebær, sukker og et stænk citronsyre – intet andet. 100 ml.
Om FUND
Michael Fitzner og Thomas Laursen sanker i den vilde danske natur og står bag serien FUND.
Vilde planter er magiske. Synet, duften og ikke mindst smagen fortryller og glæder. Der er så meget vild mad derude – i Danmarks natur.
Michael og Thomas har begge høj sankefeber og står gerne op før solen for at plukke skovbundens sprødeste ramsløg eller midsommerens hyldeblomster pudret med tyk morgenpollen. For at gøre det hele nemmere for dig, har de sanket nogle af det nye nordiske køkkens største hits og gjort så lidt som muligt ved planterne – nok til at planterne kan holde sig og nok til at få smagen til at stå helt skarpt. På glas og lige til dit køkken.
Brug SANKEFUND’s urter på glas til at løfte smagsoplevelsen i det salte og søde køkken.
Gothenborg rummer økologisk fjerkræproduktion i verdensklasse og en velassorteret økologisk gårdbutik.
© 2025 Gothenborg
Nyd en smagfuld og autentisk brunch med udsigt til fjerkræ på friland 🐣
Udvalgte weekender fra 9.30-12.00.