Det måske mest aromatiske bær er skovhindbærret, der gavmildt leverer aroma i æbleeddike. Vild hindbæreddike er virkelig god i salater og i marinader og vores fjerkræ og vildt. Den er også som skabt til and og efterårssalater med rodfrugt. Til de frække kan vi anbefale at bruge den i drinks eller bare et par stænk i danskvand. De allerfrækkeste bruger den i en tomatsalat med merian, og det er endda let at være fræk her.
Indhold: Vilde skovhindbær og æbleeddike, en smule sukker – intet andet. 100 ml.
Om FUND
Michael Fitzner og Thomas Laursen sanker i den vilde danske natur og står bag serien FUND.
Vilde planter er magiske. Synet, duften og ikke mindst smagen fortryller og glæder. Der er så meget vild mad derude – i Danmarks natur.
Michael og Thomas har begge høj sankefeber og står gerne op før solen for at plukke skovbundens sprødeste ramsløg eller midsommerens hyldeblomster pudret med tyk morgenpollen. For at gøre det hele nemmere for dig, har de sanket nogle af det nye nordiske køkkens største hits og gjort så lidt som muligt ved planterne – nok til at planterne kan holde sig og nok til at få smagen til at stå helt skarpt. På glas og lige til dit køkken.
Brug SANKEFUND’s urter på glas til at løfte smagsoplevelsen i det salte og søde køkken.
Gothenborg rummer økologisk fjerkræproduktion i verdensklasse og en velassorteret økologisk gårdbutik.
© 2025 Gothenborg
Nyd en smagfuld og autentisk brunch med udsigt til fjerkræ på friland 🐣
Udvalgte weekender fra 9.30-12.00.