Tilbage
Mandelkage

Mandelkage

Ingredienser

  • 375 gr. rørsukker
  • 3 æg
  • 225 gr. sigtet spelt
  • 3 tsk. bagepulver
  • 3 tsk. vanillesukker
  • 3 spsk. kakao
  • 125 gr. smeltet økologisk smør
  • 1 håndfuld mandler - smuttes og hakkes groft.

Instruktioner

  1. Sukker og æg piskes skummende.
  2. Mel, bagepulver, vanillesukker og kakao sigtes.
  3. Mel, æg-sukker og smør røres forsigtigt sammen og hældes i en bradepande.
  4. De hakkede mandler strøs over kagen.
  5. Bages i en bradepande (20 * 30 cm) ved 200 grader i 20 minutter.
  6. Skæres ud i passende små stykker
  7. Til den store bradepande bruges dobbelt
  8. portion..
Gothenborg | Gothenborgvej 3, 8653 Them  | Tlf.: 20 43 80 14 | lone@gothenborg.dk
Landkøkken   *     Gårdbutik