Den levende gård

Gothenborg er beliggende i hjertet af Jylland, Them – i hjertet af alt, hvad der er godt. God smag, gode råvarer, god livsstil, god tid.

Gothenborg rummer økologisk fjerkræproduktion i verdensklasse og en velassorteret økologisk gårdbutik. Gothenborg udgør samtidig de smagfulde rammer om weekendbrunch, kulturevents, private selskaber og firmaarrangementer.

Gothenborg er en hyldest til livet, når det er bedst.

Før & nu

I 1992 købte Lone og Lars Hedegaard det nedlagte landbrug Gothenborg. Kort efter var det 100 procent økologiske jordbrug en realitet. Næste milepæl var Danmarks første økologiske kyllinger og fra 1998 tillige landets første øko-ænder.

I dag er Gothenborgs produkter kendt over hele landet. Madelskere og førende kokke hylder ”Gothenborg-Anden”, ”Gothenborgs Skovkylling” og de andre kræ, som skraber i jorden og spiser sig mætte i usprøjtet kløvergræs ved Gothenborg.

Det er sund fornuft – og sans for detaljen.

Velkommen!

De bedste hilsner fra Lone & Lars, samt hele holdet på Gothenborg.

På Gothenborg arbejder vi udfra de 4 grundprincipper for økologisk jordbrug.

Økologisk jordbrug bør opretholde og forbedre jordens, planternes, dyrenes, menneskenes og planetens sundhed som en udelelig enhed.

Økologisk jordbrug bør bygge på forhold der sikrer retfærdighed med hensyn til det fælles miljø og livsmuligheder.

Økologisk jordbrug bør bygge på levende økologiske systemer og kredsløb, samarbejde med dem, efterligne dem og hjælpe med at bevare dem.

Økologisk jordbrug bør drives på en forsigtig og ansvarlig måde for at beskytte nuværende og fremtidige generationers sundhed og trivsel og tage vare på miljøet.

 

Læs den fulde forklaring på IFOAM´s egen hjemmeside

Brunch Gothenborg

Prøv vores populære økologiske brunch

Nyd en smagfuld og autentisk brunch med udsigt til fjerkræ på friland 🐣

Udvalgte weekender fra 9.30-12.00.