Surdejskursus på Gothenborg

Fra: 950,00 kr.

Lone Hedegaard er medstifter og direktør på den økologiske bondegård Gothenborg ved Silkeborg. Lone har erfaring indenfor ernæring og sundhed og er uddannet kostvejleder.

Hun vil på dette surdejskursus, i Them tæt på Silkeborg, tage dig med helt ned og nørde forskellige kornsorter og deres sundheds- og bagemæssige egenskaber. Bagefter vil hun tage jer med ud i landkøkkenet og omsætte teorien til praksis.
Under surdejskurset vil der blive mulighed for at smage, dufte og mærke på brød, mel og korn.

Vi begynder naturligvis med kaffe og lidt godt at spise inden vi går i gang.

På surdejskurset lærer du:

  • Teori om korn og surdej
  • At håndtere en surdej
  • Lave den perfekte brøddej
  • At bruge hævekurv og spænde dejen op
  • Forme og ridse brødet
  • Bage med et godt resultat
  • Hvordan du bruger surdej i andre brød

Du får følgende med hjem:

  • En Gothenborg surdejsguide på dansk
  • Friskbagt surdejsbrød
  • Hvede- og rugsurdej til at bage med derhjemme.

 

Surdejskurset starter kl 17.00 og slutter ca. kl 20.00

Køb surdejskursus som gavekort her

 

Book surdejskursus i kalenderen nedenfor

Ingen ledige tider i indeværende måned? Brug pilen øverst til højre i kalenderen og bladr frem for at se ledige tider (markeret med grøn dato)

Andre har også købt

Stegt gås - vejledning til gåsesteg

Bestil julefjerkræ fra Gothenborg

Du kan nu sikre dig din økologiske Gothenborg-favorit til julebordet. Bestil nu og få leveret eller afhent når julen nærmer sig.