Selskabslokaler Silkeborg

På Gothenborg har vi fire meget forskellige selskabslokaler, som kan bruges til mange forskellige formål. Ligeledes har vi store udeområder, som kan bruges til lidt af hvert. Kun fantasien sætter grænser.

Har du en ide, eller skal vi sammen lave en fest som I sent glemmer, så tøv ikke med at kontakte os. Vores lokaler kan rumme det meste!

Mødelokaler tæt på Aarhus

Smukke selskabslokaler tæt ved Aarhus. Hos Gothenborg er gode parkeringsmuligheder og en fantastisk stemning. Kom på landet og få en helt unik oplevelse, man ikke kan få inde i byen.

Kom udenfor og oplev den specielle atmosfære. Med den unikke beliggenhed på landet og en unik udsigt over markerne, får i en oplevelse i sent vil glemme. 

Læs her om vores selskabslokaler

I Skolestuen er det muligt at dække op til ca 55 siddende personer.
Lokalet ligger i forlængelse af Gårdbutikken og man kan via Skolestuen komme til Pejsestuen og Panoramastuen.
Foran Skolestuen er der en dejlig terrasse som kan benyttes når vejret tillader det.

F.eks. kan Skolestuen benyttes, ved et større arrangement, som et velkomstområde.

Lokalet er indrette med fritstående bjælker, højt til loftet og med autentiske materialer, der giver en landlig stemning.

Rundt om gården er der dejlige grønne områder, man kan benytte som man har lyst. Fx er der i sommerhalvåret hængekøjer, trampoliner og mini fodboldmål.

I Pejsestuen kan der dækkes op til 55-90 personer.

Pejsestuen er den midterste af de tre stuer. I midten af stuen er der støbt en flot rund pejs, som giver denne stue et unikt look. Pejsen kan blandt andet benyttes som buffet, hvilket giver en fin centreret samling.

Fra Pejsestuen er der kig til Skolestuen via gamle staldruder. Dette gør at de to lokaler kan rumme én fest.

Udfra Pejsestuen er der en dejlig terrasse som kan benyttes når vejret tillader det.

Rundt om gården er der dejlige grønne områder, man kan benytte som man har lyst. Fx er der i sommerhalvåret hængekøjer, trampoliner og mini fodboldmål.

Panoramastuen er vores mindste lokale. Her kan der dækkes op til ca 45 personer.

Stuen har et fantastisk udsyn til vores marker, hvor der i sommerhalvåret er fjerkræ på marken.

Udfra Panoramatuen er der en dejlig terrasse som kan benyttes når vejret tillader det.

Rundt om gården er der dejlige grønne områder, man kan benytte som man har lyst. Fx er der i sommerhalvåret hængekøjer, trampoliner og mini fodboldmål.

Træladen kan der være stor fest. Der kan være optil 250 personer. Laden er rustik og smuk. Laden kan danne ramme om mange forskellige typer af festligheder. Foran Træladen er der en dejlig træterrassehvor man kan nyde udsigten over mark og skov.

Snak med os om mulighederne i Træladen.

Blandt andet har vi haft følgende arrangementer i Træladen.

  • Reception
  • Workshops
  • Konferencer
  • Dagsfester
  • Større firma arrangementer
  • Udstillinger
  • Juletræsfest
Previous slide
Next slide

Hos Gothenborg finder du rammerne til lige den fest du ønsker. I hjertet af Midtjyllands, finder du vores unikke selskabslokaler. Her har I mulighed for at feste til den lyse morgen, og dine gæster vil gå mætte hjem. Vores køkken er økologisk og vi servere fantastiske retter der indeholder vores eget fjerkræ

Gothenborg summer året rundt af fantastiske forventningsfulde gæster, når der indbydes til konfirmation, bryllup, fødselsdag, brunch, dagsmøder, firma fest eller at andet af livets store begivenheder. Hvis du vil have et unikt selskabslokale med de smukkeste omgivelser, så skal du holde din fest på Gothenborg. 

Brunch Gothenborg

Prøv vores populære økologiske brunch

Nyd en smagfuld og autentisk brunch med udsigt til fjerkræ på friland 🐣

Udvalgte weekender fra 9.30-12.00.