Hvilken fest drømmer du om?

På Gothenborg har vi rammerne til mange forskellige typer af fester. Med vores fire forskellige lokaler kan vi rumme det meste. Vores økologiske Landkøkken har spisemærket i Guld, og har fokus på at bruge råvare der er i sæson og af en høj kvalitet. Alt vi laver er lavet fra bunden, og vi benytter vores eget økologiske frilands fjerkræ.

Lad billederne og vores forslag inspirere dig!

Tøv ikke med at kontakte os hvis du har særlige ideer og behov.
Vi glæder os til at være med til at skabe lige den fest, du ønsker dig.

Kontakt Lone og find en god løsning! 
Tlf. 20 43 80 14
lone@gothenborg.dk

Ved bryllup, kontant Camilla på tlf. 42 63 63 14 eller på mail camilla@gothenborg.dk

Lone og Lars Hedegaard har i mange år drevet Gothenborg Gårdbutik og selskabslokaler. Det startede i det små, men i dag fremstår Gothenborg som et ganske særligt sted, med 3 smukke og autentisk landlige selskabslokaler. Det store professionelle Landkøkken som Lone og Ewelina styrer med kreativ og kyndig hånd, sammen med det øvrige køkkenpersonale, leverer maden til selskaberne, maden ud af huset og de teambuildings arrangementer der foregår i det store køkken og på gården.

Webshop og marketing ansvarlig Camilla Thomsen, tager imod kundehenvendelserne, skræddersyer det personlige arrangement som kunden ønsker og Lone og Lars er værterne når arrangementet skal løbe af stablen. Nærvær, autensitet og meget velsmagende økologisk mad er vores nøgleord.

Vi har omkring 100 arrangementer om året. Konfirmationstiden er en meget travl tid.  Det er en tid vi ser frem til og hvor vi virkelig gør os umage.

Derudover har vi nok omkring 6 bryllupper- og sølvbryllupper om året. Det er store fester der kan involvere hele gården og alle de muligheder der er herude. Kun fantasien sætter begrænsningen for hvordan man kan udnytte alle de faciliteter vi har her. Det er rigtig sjovt. Når f.eks. den store smukke trælade bliver inddraget til en reception inden selve bryllupsfesten, så får gæsterne oplevelsen af den landlige bondegårdsidyl når de skuer ud over markerne med det økologiske fjerkræ og skåler i champagnen. Oplevelser de vil huske og som gør dagen helt særlig.

Også de runde fødselsdage og andre familiefester fylder vores lokaler både i hverdagen og weekenderne. Det er helt perfekte rammer for dagsfester. Gode muligheder når benene skal strækkes efter den dejlige mad. Man kan både gå en tur udenfor og se på gårdens dyr eller smutte ind i den hyggelige Gårdbutik og ose lidt rundt. Det er virkelig noget gæsterne sætter stor pris på og nyder.

Vi har 4 lokaler som er følgende: Skolestuen, Pejsestuen, Panoramastuen og træladen. Du kan læse meget mere om lokalerne her.

Du er altid velkommen til at kigge forbi og se lokalerne. Ring gerne i forvejen.

En tjenerstab der arbejder engageret og professionelt.

Skønne blomster og levende lys på bordene.

Et udvalg af økologiske vine.

Et landkøkken der har det økologiske Spisemærke i GULD.

Et personale der hjælper med at skræddersy din fest- og menú.

Udendørs omgivelser for børn og voksne.

Brunch Gothenborg

Prøv vores populære økologiske brunch

Nyd en smagfuld og autentisk brunch med udsigt til fjerkræ på friland 🐣

Udvalgte weekender fra 9.30-12.00.