Åbningstider 2021

Onsdag – fredag 11:00 – 17:00

Lørdag 9:00 – 13:00

Gårdbutikken – en økologisk gårdbutik i Jylland

Økologisk købmand med næring til både krop og sjæl

Gothenborg gårdbutik har alt til dig, der ønsker rene, økologiske råvarer. Vi tror på, at mad skal laves fra bunden, så man selv bestemmer, hvad der kommer i.

Eget økologisk fjerkræ

Året rundt kan du få lækker, økologisk frilands Skovkyling, -gæs, -ænder og -kalkuner. Det er egen avl, så i sommermånederne kan du hilse på fjerkræet på vores marker og i skovkanten.

Læs mere om Gothenborg økologisk Frilandsfjerkræ her

Friskkværnet mel og krydderier

I Gothenborg gårdbutik får du friske råvarer, der er forarbejdet så lidt og så nænsomt som muligt, så alle næringsstoffer bevares. Vi kværner blandt andet mel fra Aurion på egen stenmølle, mens du venter, så det er helt frisk. Vi har et stor udvalg i økologiske krydderier. Køb efter vægt, så du kun kommer hjem med det du skal bruge. Vi har altid friske og smagsfulde krydderier på hylden, når du mangler igen.

Økologisk Gårdbutik i Østjylland og Midtjylland.

Gårdbutikken ligger i hjertet af Midtjylland, på kanten af det østjydske -I hjertet af alt hvad der er godt. Gothenborgs Gårdbutik rummer skønne økologiske produkter til dig der ønsker rene og nærende råvarer.

I Gothenborgs Gårdbutik kan du finde alt fra frisk økologisk frugt og grønt i sæson, mel, korn, gryn, krydderier, the, kaffe samt meget mere på vægt, økologiske vine, unikke gaveideer og selvfølgelig vores eget gode økologiske fjerkræ.

Året rundt kan du få lækker, økologisk frilands Skovkylling, -gæs, -ænder og -kalkuner. Det er egen avl som går på markerne rundt omkring Gothenborg. I sommermånederne kan du derfor hilse på fjerkræet på vores marker og i skovkanten.

Læs mere om Gothenborg økologisk Frilandsfjerkræ her

Undgå madspild – pris efter vægt

Hos os køber du kun de mængder, du har behov for, så du ikke risikerer at smide mad væk. Vi afvejer frugt, grønt og udvalgte mel- og grynprodukter i ønsket mængde, og du finder vores fjerkræ i forskellige udskæringer og størrelser, så du kommer hjem med nøjagtigt det du skal bruge.

I Gårdbutikken finder du friske råvarer, der er forarbejdet så lidt og så nænsomt som muligt, så alle næringsstoffer bevares. Vi kværner blandt andet mel fra Aurion på egen stenmølle, mens du venter, så det er helt frisk. Vi har et stor udvalg i økologiske krydderier. Køb efter vægt, så du kun kommer hjem med det du skal bruge. Vi har altid friske og smagsfulde krydderier på hylden, når du mangler igen.

I Gothenborgs Gårdbutik finder du et bredt udvalg af økologiske varer, og vi holder øje med lokale produkter, som kan fylde vores hylder. Du kan altid spørge efter produkter du mangler, og vi vil bestræbe os på at finde dem til dig.

Benyt dig af dine lokale Gårdbutikker og støt de små økologiske landbrug du har i nærheden. Se vores forhandlerliste for at finde en Gårdbutik nær dig hvor du også kan finde Gothenborg økologiske fjerkræ.

Se forhandler liste her

Delikatesser fra Landkøkkenet – på frost i gårdbutikken

I Gårdbutikken finder ud også mange lækre delikatesser fra vores økologiske Landkøkken, som har spisemærket i guld, og kun benytter sig af friske økologiske råvarer.

Hver onsdag og fredag kan du bestille og hente friskbagt rugbrød og andet bagværk i Gårdbutikken.

I Gothenborgs gårdbutik finder du, blandt mange andre, varer fra;

Voelkel
Pukka
0_de_buyer_logo
ecomil
muubs
Sodasan390
ecover
klinta
soebogaard-logo
kaffete
ørbæk
VIVANI_Finest_Organic_Chocolate_11_09-2
Biogan_logo_black-til-footer
adelhardt
sonett
funkisfood
vance kitira
økoladen
Aurion