Åbningstider 

Onsdag – fredag
11:00 – 17:00

Lørdag 9:00 – 13:00

Julemarked på Gothenborg ændrer karakter i år

Vi udvider Gårdbutikken fra den 20.11 – 6.12, og holder åbent alle dage fra 10-18.  Forretningen kommer til at omfatte alle vores selskabslokaler.

Læs mere på: Juleindkøb på Gothenborg

Økologisk gårdbutik i Jylland

Økologisk købmand med næring til både krop og sjæl

Gothenborg gårdbutik har alt til dig, der ønsker rene, økologiske råvarer. Vi tror på, at mad skal laves fra bunden, så man selv bestemmer, hvad der kommer i.

Eget økofjerkræ

Året rundt kan du få lækker, økologisk frilands Skovkyling, -gæs, -ænder og -kalkuner. Det er egen avl, så i sommermånederne kan du hilse på fjerkræet på vores marker og i skovkanten.

Læs mere om Gothenborg økologisk Frilandsfjerkræ her

Friskkværnet mel og krydderier

I Gothenborg gårdbutik får du friske råvarer, der er forarbejdet så lidt og så nænsomt som muligt, så alle næringsstoffer bevares. Vi kværner blandt andet mel fra Aurion på egen stenmølle, mens du venter, så det er helt frisk. Vi har et stor udvalg i økologiske krydderier. Køb efter vægt, så du kun kommer hjem med det du skal bruge. Vi har altid friske og smagsfulde krydderier på hylden, når du mangler igen.

Undgå madspild – pris efter vægt

Hos os køber du kun de mængder, du har behov for, så du ikke risikerer at smide mad væk. Vi afvejer frugt, grønt og udvalgte mel- og grynprodukter i ønsket mængde, og du finder vores fjerkræ i forskellige udskæringer og størrelser.

I Gothenborgs gårdbutik finder du blandt mange andre varer fra;

Voelkel
Pukka
0_de_buyer_logo
ecomil
muubs
Sodasan390
ecover
klinta
soebogaard-logo
kaffete
ørbæk
VIVANI_Finest_Organic_Chocolate_11_09-2
Biogan_logo_black-til-footer
adelhardt
sonett
funkisfood
vance kitira
økoladen
Aurion