Åbningstider frem til jul

Tirsdag – fredag 11:00 – 17:00

Lørdag 9:00 – 16:00 / Søndag 10:00 – 16:00

Åbningstider 2021

Onsdag – fredag 11:00 – 17:00

Lørdag 9:00 – 13:00

Gårdbutikken – en økologisk gårdbutik i Jylland

Økologisk købmand med næring til både krop og sjæl

Gothenborg gårdbutik har alt til dig, der ønsker rene, økologiske råvarer. Vi tror på, at mad skal laves fra bunden, så man selv bestemmer, hvad der kommer i.

Eget økologisk fjerkræ

Året rundt kan du få lækker, økologisk frilands Skovkyling, -gæs, -ænder og -kalkuner. Det er egen avl, så i sommermånederne kan du hilse på fjerkræet på vores marker og i skovkanten.

Læs mere om Gothenborg økologisk Frilandsfjerkræ her

Friskkværnet mel og krydderier

I Gothenborg gårdbutik får du friske råvarer, der er forarbejdet så lidt og så nænsomt som muligt, så alle næringsstoffer bevares. Vi kværner blandt andet mel fra Aurion på egen stenmølle, mens du venter, så det er helt frisk. Vi har et stor udvalg i økologiske krydderier. Køb efter vægt, så du kun kommer hjem med det du skal bruge. Vi har altid friske og smagsfulde krydderier på hylden, når du mangler igen.

Økologisk Gårdbutik i Østjylland og Midtjylland.

Gårdbutikken ligger i hjertet af Midtjylland, på kanten af det østjydske -I hjertet af alt hvad der er godt. Gothenborgs Gårdbutik rummer skønne økologiske produkter til dig der ønsker rene og nærende råvarer.

I Gothenborgs Gårdbutik kan du finde alt fra frisk økologisk frugt og grønt i sæson, mel, korn, gryn, krydderier, the, kaffe samt meget mere på vægt, økologiske vine, unikke gaveideer og selvfølgelig vores eget gode økologiske fjerkræ.

Året rundt kan du få lækker, økologisk frilands Skovkylling, -gæs, -ænder og -kalkuner. Det er egen avl som går på markerne rundt omkring Gothenborg. I sommermånederne kan du derfor hilse på fjerkræet på vores marker og i skovkanten.

Læs mere om Gothenborg økologisk Frilandsfjerkræ her

Undgå madspild – pris efter vægt

Hos os køber du kun de mængder, du har behov for, så du ikke risikerer at smide mad væk. Vi afvejer frugt, grønt og udvalgte mel- og grynprodukter i ønsket mængde, og du finder vores fjerkræ i forskellige udskæringer og størrelser, så du kommer hjem med nøjagtigt det du skal bruge.

I Gårdbutikken finder du friske råvarer, der er forarbejdet så lidt og så nænsomt som muligt, så alle næringsstoffer bevares. Vi kværner blandt andet mel fra Aurion på egen stenmølle, mens du venter, så det er helt frisk. Vi har et stor udvalg i økologiske krydderier. Køb efter vægt, så du kun kommer hjem med det du skal bruge. Vi har altid friske og smagsfulde krydderier på hylden, når du mangler igen.

I Gothenborgs Gårdbutik finder du et bredt udvalg af økologiske varer, og vi holder øje med lokale produkter, som kan fylde vores hylder. Du kan altid spørge efter produkter du mangler, og vi vil bestræbe os på at finde dem til dig.

Benyt dig af dine lokale Gårdbutikker og støt de små økologiske landbrug du har i nærheden. Se vores forhandlerliste for at finde en Gårdbutik nær dig hvor du også kan finde Gothenborg økologiske fjerkræ.

Se forhandler liste her

Delikatesser fra Landkøkkenet – på frost i gårdbutikken

I Gårdbutikken finder ud også mange lækre delikatesser fra vores økologiske Landkøkken, som har spisemærket i guld, og kun benytter sig af friske økologiske råvarer.

Hver onsdag og fredag kan du bestille og hente friskbagt rugbrød og andet bagværk i Gårdbutikken.

Gothenborgs gårdbutik

I det smukke Midtjylland på den økologiske gård Gothenborg finder du en hyggelig indrettet stald der danner rammen om vores gårdbutik. I den stemningsfulde butik kan man handle kvalitetsprodukter og en stor variation af økologiske produkter.

Udgangspunktet på Gothenborg er altid den økologiske produktion af fjerkræ. På kløvergræsmarkerne rundt om gården opdrættes Skovkyllinger, ænder, landgæs og bronzekalkuner.

I gårdbutikken kan du forsyne dig med gårdens eget økologiske fjerkræ. Vi har hele dyr og alt i udskæringer. Vores egen kogebog kan købes og du kan gratis tage postkort, med lækre opskrifter på fjerkræ, med hjem.

Er du mere til hjemmelavet mad på den nemme måde, kan du i køledisken finde hele vores sortiment af Nem Mad fra Gothenborgs økologiske landkøkken. En lang række hverdagsretter tilberedt fra bunden af Gothenborgs eget økologiske fjerkræ. Velsmag på frost lige til at varme på en dag, hvor det skal være nemt.

Vi har også et bredt sortiment af særligt udvalgte økologiske oste. Der er bl.a. oste fra Arla Unika, Thise, Hedeagergård, gedeost fra Tepstrup og den franske økologiske Comté. Alt sammen fine oste du kan smage dig igennem. Vi skærer naturligvis et stykke til at tage med hjem i netop den størrelse, der passer dig.

 

Frisk mel fra stenkværn. I gårdbutikken har vi en melkværn til stenformalet mel. Få alle dele af den gode kerne med og få os til at kværne det frisk, når du handler. Kornet har vi fra Aurion både i Demeter og økologisk kvalitet. Du kan vælge mellem mange forskellige, gode og velsmagende sorter som emmer, spelt og kamut.

Forudbestil surdej eller lad os bage dit brød. Brød kan forudbestilles i gårdbutikken eller via vores hjemmeside www.gothenborg.dk, så det ligger det klar til afhentning. Friskbagt fra vores økologiske Landkøkken.

I den gamle stald kan du forsyne dig med frisk frugt og grønt. I sæson har vi også grøntsager fra Gothenborgs egen køkkenhave. Alt er efter vægt så du kan købe netop den mængde, du har brug for.

Vi har også en lang række udsøgte økologiske vine, safter, juicer, sodavand og læskedrikke.

På vores meget lange krydderihylde finder du alverdens skønne krydderier til et smagfuldt liv. Krydderier er naturligvis på vægt.

Er du på udkig efter en kvalitetsgave, har vi en lang række gaveideer. Det være sig trævarer, smukke lammeskind og keramik fra en lokal keramiker. Der forefindes køkkenting for feinschmeckere, gode køkkenknive og De Buyer pander.

På hylderne finder du også håndbundne børster fra vores børstenbinder. Verdens bedste opvaskerbørster, grøntsagsbørster med mere. Børster der er uovertruffen og holder meget længe.

Du finder naturligvis også en lang række kolonialvarer, rengøringsartikler, te og kaffe.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores smukke rammer ude på landet ved Them.

Vel mødt!

I Gothenborgs gårdbutik finder du, blandt mange andre, varer fra;

Voelkel
Pukka
0_de_buyer_logo
ecomil
muubs
Sodasan390
ecover
klinta
soebogaard-logo
kaffete
ørbæk
VIVANI_Finest_Organic_Chocolate_11_09-2
Biogan_logo_black-til-footer
adelhardt
sonett
funkisfood
vance kitira
økoladen
Aurion