ÅBNINGSTIDER

  • Onsdag – fredag: 11:00 – 17:00
  • Lørdag: 9:00 – 13:00

Gårdbutik

Økologisk Gårdbutik i Østjylland & Midtjylland

Gårdbutikken ligger i hjertet af Midtjylland, på kanten af det østjyske – I hjertet af alt hvad der er godt. Gothenborgs Gårdbutik rummer skønne økologiske produkter til dig der ønsker rene og nærende råvarer.

I Gothenborgs Gårdbutik kan du finde alt fra frisk økologisk frugt og grønt i sæson, mel, korn, gryn, krydderier, the, kaffe samt meget mere på vægt, økologiske vine, unikke gaveideer og selvfølgelig vores eget gode økologiske fjerkræ.

Året rundt kan du få lækker, økologisk frilands Skovkylling, -gæs, -ænder og -kalkuner. Det er egen avl som går på markerne rundt omkring Gothenborg. I sommermånederne kan du derfor hilse på fjerkræet på vores marker og i skovkanten.

Læs mere om Gothenborg økologisk Frilandsfjerkræ her

Eget økologisk fjerkræ

Året rundt kan du få lækker, økologisk frilands Skovkylling, -gæs, -ænder og -kalkuner i vores gårdbutik. Det er egen avl, så i sommermånederne kan du hilse på fjerkræet på vores marker og i skovkanten. Økologisk kylling når det er allerbedst.

Læs mere om Gothenborg økologisk Frilandsfjerkræ her.

I vores gårdbutik finder du også mange lækre delikatesser fra vores økologiske Landkøkken, som har spisemærket i guld, og kun benytter sig af friske økologiske råvarer.

Hver onsdag og fredag kan du bestille og hente friskbagt rugbrød og andet bagværk i Gårdbutikken.

Smag dig igennem en perlerække af udsøgte og velsmagen økologiske oste fra ind og udland. Udvalget skifter jævnligt og vi byder gerne på en smagsprøve. Vi skærer stykkerne så det passer til netop dit behov.

I Gothenborg gårdbutik får du friske råvarer, der er forarbejdet så lidt og så nænsomt som muligt, så alle næringsstoffer bevares. Vi kværner blandt andet mel fra Aurion på egen stenmølle, mens du venter, så det er helt frisk. Vi har et stor udvalg i økologiske krydderier. Køb efter vægt, så du kun kommer hjem med det du skal bruge. Vi har altid smagsfulde krydderier på hylden, når du mangler igen.

Hos os køber du kun de mængder, du har behov for, så du ikke risikerer at smide mad væk. Vi afvejer frugt, grønt og udvalgte mel- og grynprodukter i ønsket mængde, og du finder vores fjerkræ i forskellige udskæringer og størrelser, så du kommer hjem med nøjagtigt det du skal bruge.

I Gårdbutikken finder du friske råvarer, der er forarbejdet så lidt og så nænsomt som muligt, så alle næringsstoffer bevares. Vi kværner blandt andet mel fra Aurion på egen stenmølle, mens du venter, så det er helt frisk. Vi har et stor udvalg i økologiske krydderier. Køb efter vægt, så du kun kommer hjem med det du skal bruge. Vi har altid friske og smagsfulde krydderier på hylden, når du mangler igen.

I Gothenborgs Gårdbutik finder du et bredt udvalg af økologiske varer, og vi holder øje med lokale produkter, som kan fylde vores hylder. Du kan altid spørge efter produkter du mangler, og vi vil bestræbe os på at finde dem til dig.

Benyt dig af dine lokale Gårdbutikker og støt de små økologiske landbrug du har i nærheden. Se vores forhandlerliste for at finde en Gårdbutik nær dig hvor du også kan finde Gothenborg økologiske fjerkræ.

Se forhandler liste her

Udsøgte økologiske oste

I vores ostekøler kan der vælges mellem en lang række udsøgte og velsmagende økologiske oste fra ind og udland. Få skåret netop det stykke der er brug for og få en smagsprøve.

Økologisk ost i Gothenborg Gårdbutik
Delicious fresh bread on wooden background

I Gothenborgs gårdbutik finder du blandt mange andre varer fra

Brunch Gothenborg

Prøv vores populære økologiske brunch

Nyd en smagfuld og autentisk brunch med udsigt til fjerkræ på friland 🐣

Udvalgte weekender fra 9.30-12.00.