Åbningstider december

Tirsdag – Fredag: 11.00 – 17.00
Lørdag og søndag: 11.00 – 17.00

Sidste åbningsdag før jul og nytår er 23. december

Gårdbutikken har åbent fra 5. januar igen til normal tid

Tirsdag – Fredag: 11.00 – 17.00
Lørdag og søndag: 09.00 – 13.00

 

Gårdbutik

Økologisk købmand med næring til både krop og sjæl

Gothenborg gårdbutik har alt til dig, der ønsker rene, økologiske råvarer. Vi tror på, at mad skal laves fra bunden, så man selv bestemmer, hvad der kommer i.

Eget økofjerkræ

Året rundt kan du få lækker, økologisk frilands Skovkylling, og om efteråret har vi store økologiske frilandsgæs, -ænder og -kalkuner. Det er egen avl, så i sommermånederne kan du hilse på fjerkræet på vores marker og i skovkanten.

Læs mere om Gothenborg økologisk Frilandsfjerkræ her

Friskkværnet mel

I Gothenborg gårdbutik får du friske råvarer, der er forarbejdet så lidt og så nænsomt som muligt, så alle næringsstoffer bevares. Vi kværner blandt andet mel fra Aurion på egen stenmølle, mens du venter, så det er helt frisk.

Undgå madspild – pris efter vægt

Hos os køber du kun de mængder, du har behov for, så du ikke risikerer at smide mad væk. Vi afvejer frugt, grønt og udvalgte mel- og grynprodukter i ønsket mængde, og du finder vores fjerkræ i forskellige udskæringer og størrelser.

Spiseevents

Gothenborg er året rundt vært ved forskellige events og arrangementer, der giver næring til både krop og sjæl. Vi holder foredrag med spisning, julestue og rene spiseevents, hvor vi samles om et godt og nærende måltid