Spisemærket i guld
Økologisk kalkun på græs
Skal du holde en fest ude eller hjemme, så kan vi lave maden!

Lækkert økologisk mad lavet fra bunden, med friske råvarer.
Skriv til Diana for at hører nærmere.

Tlf. 61 67 77 64

Mail: Diana@gothenborg.dk

Mød os ved forskellige lejligheder

Landkøkkenet rykker nogle gange ud af sine vante rammer, og kan findes på bland andet Heartland festivalen, Dyrskuer og madfestivaler. Det er også muligt at nyde maden fra Landkøkkenet ved aktiviteter der foregår på Gothenborg.

Følg med i aktiviteterne på gården her.

Velsmag fra Gothenborgs økologiske landkøkken – er Lones mad.

Gothenborgs køkken er skabt ud af Lones kærlighed til gode råvarer og velsmag i alle retter. Maden skal laves fra bunden. Der skal bruges urter og mange krydderier. Gårdens eget fjerkræ er fundamentet i forret, hovedret og vores brunch menuer. Der er gennem årene udviklet på retter med alle vores forskellige fjerkræ, så man her kan få de ypperste fjerkræ retter serveret med det allerbedste fjerkræ der findes.

Måltider med fokus på økologi og kvalitet

Vi starter fra bunden, og henter ofte hjemmedyrkede grøntsager fra vores store drivhus ind til vores retter.

Gothenborgs landkøkken har Guldmærket i økologi – og det er vi rigtig stolte af

Det betyder, at råvarerne er så tæt på 100 % økologisk som muligt.

Vi handler ud fra hvilke produkter der er med til at give køkkenet det mest holistiske bæredygtige perspektiv. Det betyder, at vi i ganske få tilfælde er nødt til at være fleksible omkring hvilke produkter vi anvender hvornår, og hvor vi køber vores varer.

Undgå̊ madspild er ét tiltag vi dyrker, så vi kan leve op til vores holdninger om at værne om vores fødevarer. Vores eget Gothenborg fjerkræ er udgangspunktet i menuerne og køkkenet er endvidere opmærksomt på at forberede menuer der supplerer hinanden, så vi kan anvende produkter og fødevarer på en smart og bæredygtig måde, hvor mindst muligt går til spilde.
Vi sørger for at sammensætte og beskrive vores menuer, så de indeholder råvarer der giver mening.

Lokale råvarer og produkter er noget vi holder fokus på. Fisk, grønt, ost og mange andre gode råvarer, handler vi så lokalt som muligt. Rundt om i lokalmiljøet har vi gode fleksible aftaler, som gør det nemt at vælge disse. Økologi, kvalitet og nærhed til produkterne er i fokus når vi kigger efter lokale producenter af fødevarer.

Landmand og landkøkken om den gode smag

I køkkenet bruger vi naturligvis vores eget gode økologiske fjerkræ til stort set alt vi laver. Vi opdrætter økologiske ænder, gæs, kalkuner og skovkyllinger i sommerhalvåret, på markerne og i skoven rundt omkring gården.
Vi har produceret økologisk fjerkræ siden 1997. Vi var blandt de første i Danmark der startede økologisk kylling produktion. Vi var de allerførste der startede med at lave økologiske ænder på friland. Siden er gæs og kalkuner kommet til. Det er fjerkræ vi er utrolig stolte af. Sundt, velsmagende og et fantastisk produkt at lave god mad af.

Kender du ikke vores produkter, så har du blandt andet mulighed for at besøge vores brunch (i udvalgte weekender) eller besøge vores Gårdbutik eller webshop, hvor du finder skønne næringsrige retter lavet i vores økologiske landkøkken, indeholdende vores eget fjerkræ og friske økologiske råvarer.

Produkterne lavet i Landkøkkenet finder du på frost både i Gårdbutikken og på webshoppen, så du nemt kan fylde fryseren op med ”nem mad” fra Gothenborg.