Tilbage
Kanelkage

Kanelkage

Ingredienser

  • 250 gr. smeltet smør
  • 800 gr. sukker
  • 1 ltr. kærnemælk
  • 800 gr. sigtet spelt
  • 4 tsk. natron
  • 8 tsk. kanel

Instruktioner

  1. Smør og sukker røres godt.
  2. Kærnemælk røres i.
  3. Mel, natron og kanel sigtes i.
  4. Hældes i den store bradepande.
  5. Bages ca. ½ time ved 200 grader.
  6. Afkøles lidt og overtrækkes med:
  7. 500 gr. flormelis
  8. 4 tsk. vanillesukker
  9. 2 spsk. kakao
  10. 8 spsk. kaffe
  11. 100 gr. smeltet økologisk smør.
Gothenborg | Gothenborgvej 3, 8653 Them  | Tlf.: 20 43 80 14 | lone@gothenborg.dk
Landkøkken   *     Gårdbutik