Økologisk Skovkylling til 3 dage

Vores økologiske skovkyllinger er store og flotte, og kan give mad til flere dage.
Se med her hvordan:

Dag 1: Helstegt kylling

Tag den hele kylling og gnid den i f.eks. kryddersalt fra vores landkøkken. Læg den i et ovnfastfad eller i en gryde med låg med lidt olie og vand eller endnu bedre lidt fond i bunden. Skru ovnen op på ca. 140 grader i 3 – 4 timer.

Server med årstidens grønt.

Gem skrog og restekød til de kommende dage.

Dag 2: Hønsesalat

Resten af kødet, uden skind, som I ikke spiste dagen i forvejen, skæres nu i mundrette stykker.

Rør creme fraise 38%, grov sennep, citronsaft og lidt citronskal, timian, helst frisk, salt og peber sammen.

Tilføj æbler, rødløg og lidt blegselleri og rør kylling i.

Serveres til et lækkert flutes.

Dag 3: Suppe

Kom hele skroget, skind og restrende kød i en gryde og dæk med vand, løg, gulerødder og andet godt suppe grønt.

Kog op og lad det simre i 1 time.

Si suppen og tilsæt friske grøntsager i tern.

Pil det sidste kød af skroget og tilføj det til suppen.

Smag til med salt/soya/fond og server et godt stykke brød til.

ÅBEN OPSKRIFT SOM PDF

Brunch Gothenborg

Prøv vores populære økologiske brunch

Nyd en smagfuld og autentisk brunch med udsigt til fjerkræ på friland 🐣

Udvalgte weekender fra 9.30-12.00.