Alle elsker det! Vi er ikke bange for at dele vores efterspurgte opskrift på lemon curd. Mange har nok smagt denne til vores weekendsbrunch, hvor køkkenchefen ofte serverer den på en cheesecake – MUMS!
Den her opskrift giver dig et par glas af den lækre curd. Brug den på kager, brød, boller eller hvad du ellers kan komme i tanke om. Curden kan fryses og tages op dagen før du skal bruge det.
Du skal bruge:
- 4 citroner, skallen revet og saften presset
- 3 æg
- 170 g. sukker
- 70 g. smør
Bland citroner, sukker og æg i en lille gryde. Varm det op til middelvarme under omrøring. Det må ikke koge! Når massen begynder at tykne lidt, tilsættes smør og citronskal. Fortsæt med at piske indtil det begynder at tykne – konsistensen skal være som en vaniliecreme.
Køl curden af inden den kommes på helt rene glas.
VELBEKOMME 🙂