Barnedåb på Gothenborg ved Silkeborg

Hold jeres barnedåb på Gothenborg i vores smukke og historiske lokaler, hvor rammerne skaber den perfekte atmosfære for en mindeværdig dag. Med naturskønne omgivelser og elegante indendørs sale, tilbyder Gothenborg en unik og intim oplevelse for både små og store selskaber.

Vores lokaler er lyse, rummelige og gennemsyret af en tidløs charme, der giver festen et strejf af elegance, mens den afslappede stemning skaber plads til nærvær og fejring med dem, I holder af. Uanset om I ønsker en intim reception med de nærmeste eller en større fest med mange gæster, sørger vi for, at alt fra borddækning til servering er nøje planlagt, så I kan læne jer tilbage og nyde dagen.

På Gothenborg har vi stor erfaring med at skabe de perfekte rammer for livets store øjeblikke, og vi går op i at tilpasse arrangementet til jeres ønsker og behov. Vores professionelle team står klar til at hjælpe med alt fra menuplanlægning til praktisk afvikling, så I kan koncentrere jer om at fejre den lille ny og skabe smukke minder.

Lad os tage hånd om alle detaljer, mens I nyder en dag fyldt med glæde, nærhed og smukke omgivelser. Gothenborg er stedet, hvor jeres barnedåb kan blive en uforglemmelig oplevelse for hele familien.

barnedåb
Brunch Gothenborg

Prøv vores populære økologiske brunch

Nyd en smagfuld og autentisk brunch med udsigt til fjerkræ på friland 🐣

Udvalgte weekender fra 9.30-12.00.