HØSTMARKED

LØRDAG D. 31. AUGUST OG SØNDAG
D. 1. SEPTEMBER 2024
Begge dage 10-16

Velkommen til en hyggeligt dag på landet!

Vi åbner op til to skønne dage på landet. Kig forbi gården og oplev den dejlige stemning når hele gården emmer af liv. Fjerkræ på markerne, pandekager og mad med fjerkræ. En tur i hestevogn eller på vogn rundt til fjerkræ-safari. Kælekyllinger. Halmborg og ansigtsmaling. Der vil også være levende musik og spændende husflidsstande at kigge på. 

Hop på vognen på den gamle traktor og hør landmanden fortælle om vores fjerkræ produktion. 

Nyd en frokostret med fjerkræ fra vores økologiske landkøkken.

Rundt på gården kan du besøge spændende stande med flittige folk, skønne husflidsting og unikke kreationer. Bliv inspireret til en gave eller forkæl dig selv. 

Er du til yoga, blomsterbinderi eller noget helt tredje? Så følg med her. Vi har som noget nyt i år, sørget for en masse spændende workshops som du kan købe billet til. Hold øje på siden her, for snart åbner vi op for billetsalget. 

Gratis entré begge dage

Workshops på Gothenborg til Høstmarked 2024

Evighedsblomster workshop

Lær at binde din egen blomsterbuket md smukke evighedsblomster. Kom med når Lisbeth fra By Seekjær viser hvordan du kan lave de smukkeste buketter, holder holder evigt.

Kunsterisk mindfullness

Bliv et med nuet, når Christina Blaabjerg giver dig konkrete redskaber til, hvordan vi bliver venner med nuet. Tag på en kunst rejse og mærk på egen krop hvad det gør ved dig, når du arbejder med nuet.
Brunch Gothenborg

Prøv vores populære økologiske brunch

Nyd en smagfuld og autentisk brunch med udsigt til fjerkræ på friland 🐣

Udvalgte weekender fra 9.30-12.00.