Pop-up Restaurant - MIN-mad - Fredag d. 29. marts kl. 18.00

Michellinkokkene Nicolas Min Jørgensen og Mikkel Kjølhede overtager køkkenet på Gothenborg

4-retters menu med Gothenborgs økologiske fjerkræ som omdrejningspunkt:

  • Andeleverpostej på ristet landbrød og svampe. Hønseæg i røget sennepssauce
  • Presset skovkylling med valnødder, salater og fennikel vasket i krydret fløde og syltet blomkål
  • Høbagt gåsebryst med grillet græskar med krydderier, solsikkekerne kompot og julesalater
  • Karamelliseret æbler med creme på vild vanilje, kornkaffe-marengs og havre crumble med lavendel fra i sommers.

Kyllingedag - 22. april 2019 (2. påskedag)

Kom på landet og vær med, når de nye, økologiske kyllinger kommer ud på Gothenborgs grønne marker.

Gothenborg byder velkommen mandag d. 22. april 2019 kl. 10.00-14.00 (2. påskedag)

Tag familien og vennerne med til en forårsdag på landet og oplev den helt unikke stemning i husene. Her har børnene mulighed for at se og røre de små, sorte kyllinger.

22/4 – 2019

Høstmarked 2019 - 31. august og 1. september 2019

En fest for råvarerne og deres gode smag – begge dage fra 10-16

Kom og besøg Gothenborgs økologiske landbrug og oplev ren madglæde!
Vi inviterer til sensommerens hyggeligste event – Økologisk Høstmarked.
Tag børnene, naboen eller kæresten under armen og gå på opdagelse i Gothenborgs lokale madlandskab.
Økologisk høstmarked

Mortensaften - Søndag d. 10. november kl. 18.00

Traditionen tro afholder vi Mortensaften på Gothenborg.

I år byder vi indenfor til en skøn 3-retters menu – hvor gårdens kok har fået lov til at bruge sin kreativitet, sæsonens råvarer og naturligvis gårdens fantastiske, økologiske fjerkræ.

Pris for middag 349,-/kuvert (drikkevarer tilkøbes på dagen)

10/11 – 2019

Julemarked 2019

Gothenborg inviteter hvert år indenfor til god gammeldags landlig julehygge.
Lad roen falde over dig og nyd de hyggelige omgivelser ved Gothenborg. Besøg caféen og spis dig mæt i dejligt hjemmebag og lækre æbleskiver med glögg.
I år åbner vi stalddørene lørdag d. 30.11 og søndag d. 1.12 2019, samt lørdag d. 8.12 og søndag d. 9.12 2019.
Alle dage fra 10.00 – 16.00.
Husk at vi også holder en helt særlig julebrunch – både lørdag og søndag i begge weekender.
Vi åbner op for bordreservation medio oktober.

30.11-1.12 – samt 7.12- 8.12. 2019