Coq au vin

70,00 kr.280,00 kr.

Den Bedste Coq au Vin fra Gothenborg Landkøkken

Oplev en kulinarisk perle fra hjertet af Gothenborg med vores udsøgte Coq au Vin. Gothenborg Landkøkken er kendt for at bringe klassiske, franske retter til live med lokale, bæredygtige ingredienser og en passion for madlavning, der kan smages i hver bid. Vores Coq au Vin er ingen undtagelse – den er skabt med omhu, tradition og en dyb respekt for de autentiske smagsnuancer, som har gjort denne ret til en tidløs favorit.

Håndlavet med Kærlighed

Hos Gothenborg Landkøkken går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores Coq au Vin er lavet med friske, lokale råvarer, herunder økologisk kylling, sprøde grøntsager og førsteklasses vin. Hver ingrediens er nøje udvalgt for at sikre, at du får den mest autentiske og velsmagende oplevelse.

Lokale og Økologiske Ingredienser

Vi er stolte af at støtte vores lokale landmænd og producenter. Alle ingredienser, der anvendes i vores Coq au Vin, kommer fra bæredygtige kilder, hvilket sikrer ikke kun den bedste smag, men også en positiv indvirkning på miljøet. Vores økologiske kylling og friske grøntsager dyrkes med omtanke for naturen, hvilket afspejles i den overlegne kvalitet og smag af vores retter.

En Oplevelse for Alle Sanser

Når du vælger Coq au Vin fra Gothenborg Landkøkken, vælger du mere end bare en middag. Du vælger en oplevelse. Server denne ret med en sprød baguette eller fløjlsblød kartoffelmos, og lad de komplekse smage forkæle dine smagsløg. Hver servering er omhyggeligt tilberedt for at sikre en enestående spiseoplevelse, som du sent vil glemme.

Perfekt til Enhver Anledning

Uanset om du planlægger en romantisk middag for to, en hyggelig familieaften eller en festlig sammenkomst, er vores Coq au Vin den perfekte ret til at imponere dine gæster. Med dens rige smag og elegante præsentation, er den ideel til at skabe uforglemmelige øjeblikke omkring middagsbordet.

Ingredienser: Skovkylling*, HEDEMEL*, ande-bacon*, løg*, forårsløg*, hvidpeber*, gulerod*, SELLERI*, SMØR*, rødvin*, laurbærblade*, timian*, rosmarin*, champignon*, vand og citron*. 

*=Økologisk

Andre har også købt

Brunch Gothenborg

Prøv vores populære økologiske brunch

Nyd en smagfuld og autentisk brunch med udsigt til fjerkræ på friland 🐣

Udvalgte weekender fra 9.30-12.00.