Hakket økologisk Skovkylling ca. 4 kg & økologisk Skovkyllingbryst ca. 6,5 kg

Original price was: 2.630,00 kr..Current price is: 2.560,00 kr..

Kassen indeholder fars og bryst af den smagsfulde Skovkylling
Ca. 4 kg. hakket økologisk Skovkylling (fars) i pakker á 400 g.
Ca. 6,5 kg. økologisk Skovkyllingbryst i pakker á 2 stk.
I alt ca 10,5 kg.

Gothenborgs økologiske fjerkræ er frossen – og ankommer i en flamingokasse

Sådan tilbereder du Gothenborg kylling i en airfryer

At tilberede Gothenborg kylling i en airfryer er en nem og hurtig måde at opnå saftig og velsmagende kylling med en sprød overflade. Her er en guide til, hvordan du bruger din airfryer til at lave perfekt Gothenborg kylling:

Forberedelse af kyllingen

  1. Tø op og tag kyllingen ud af pakken: Start med at tage din Gothenborg kylling ud af pakken og dup den tør med køkkenrulle.
  2. Krydr kyllingen: Krydr kyllingen med salt, peber, og dine foretrukne krydderier. Du kan også vælge at marinere kyllingen i et par timer for ekstra smag.

Forvarmning af airfryeren

  1. Forvarm airfryeren: Sæt din airfryer til 180 grader Celsius og lad den varme op i et par minutter. Dette sikrer, at kyllingen begynder at stege med det samme og får en sprød overflade.

Tilberedning af kyllingen

  1. Læg kyllingen i airfryeren: Placer kyllingen i airfryerens kurv med lidt afstand imellem stykkerne, så luften kan cirkulere frit.
  2. Tilbered kyllingen: Tilbered kyllingen i cirka 25-30 minutter, afhængigt af størrelsen på stykkerne. Vend kyllingen halvvejs igennem tilberedningstiden for at sikre en jævn stegning.

Kontrol af tilberedning

  1. Tjek temperaturen: Brug et stegetermometer til at sikre, at kyllingen har nået en indre temperatur på 75 grader Celsius. Dette er nødvendigt for at sikre, at kyllingen er gennemstegt.

Servering af kyllingen

  1. Lad kyllingen hvile: Når kyllingen er færdig, lad den hvile i et par minutter før servering. Dette gør, at safterne fordeler sig i kødet, hvilket giver en saftigere kylling.

Opsummering

At lave Gothenborg kylling i en airfryer er en effektiv måde at tilberede lækker og sund kylling på. Følg disse trin for at sikre, at din kylling bliver perfekt hver gang. Med den rette forberedelse og tilberedning kan du nyde en velsmagende kylling med minimal indsats.

Nyd din Gothenborg kylling med dine yndlings tilbehør og oplev, hvor nemt det er at lave et lækkert måltid i en airfryer!

 

Ikke på lager

Andre har også købt

Brunch Gothenborg

Prøv vores populære økologiske brunch

Nyd en smagfuld og autentisk brunch med udsigt til fjerkræ på friland 🐣

Udvalgte weekender fra 9.30-12.00.