Skip to content
Gothenborg
Gothenborg
FacebookInstagram
info@gothenborg.dk+45 20 43 80 14

Webshoppen

Erhverv

  • Om Gothenborg
  • Økologisk fjerkræ
    • Opskrifter & stegevejledninger
  • Selskaber
  • Gårdbutik
  • Brunch
  • Det Sker
0,00 DKK0

Se kurvGå til kassen

  • Ingen produkter i kurven

Subtotal: 0,00 DKK

Se kurvGå til kassen

  • Om Gothenborg
  • Økologisk fjerkræ
    • Opskrifter & stegevejledninger
  • Selskaber
  • Gårdbutik
  • Brunch
  • Det Sker

Rosastegt andebryst & langtidsstegte andelår

Opskrifter og inspirationSkrevet af Gothenborg6. december 2019

Her kommer Gothenborgs opskrift på saftligt andebryst og lækre langtidssteget andelår. Hvis du syntes at en hel and er for meget, eller at det er svært at ramme perfekt stegning, så servere Gothenborg her sine gode opskrifter på bryst og lår. Rosastegt bryst og langtidsstegt lår

Læs mere...

Gothenborgs æbleskiver

Opskrifter og inspirationSkrevet af Gothenborg3. december 2019

Grundet stor efterspørgsel, løfter vi nu sløret for vores æbleskiveopskrift. Da vi laver æbleskriver i store portioner på Gothenborg, så får i den uredigeret – så er der også lidt til fryseren og de uventede julegæster. 1 liter ymer 500 g. hvedemel 4 æg 2 tsk. salt 4 tsk. sukker 3 tsk. natron Du starter

Læs mere...

Stegevejledning Kalkun

Opskrifter og inspirationSkrevet af Gothenborg22. november 2019

Stegevejledning Kalkun

Stegevejledning Gothenborg gås

Opskrifter og inspirationSkrevet af Gothenborg22. november 2019

Klik her: Stegevejledning Gothenborg Gås

Julemiddagen

Opskrifter og inspirationSkrevet af Gothenborg22. november 2019

Måske skal det være som det plejer. Måske skal I prøve noget nyt? Vi har lavet et bud på en rimelig traditionel juleand med tilbehør, som I er velkomne til at prøve af – hvis familien er med på ideén? Den består af andesteg med rødkåls garniture, krydret æblemos og pigeonæbler med nøddefyld Velbekomme og

Læs mere...
© Gothenborg - 2018

Af: ErhvervsHjemmesider.dk

Gå til toppen
Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.